Vol trots kunnen wij jullie vertellen dat Installand vanaf nu een officiële "Vihamij Energie Bespaar Partner" is!

logo_partner

Net als Vihamij Handel zijn wij van mening dat energie besparen in deze tijd extreem belangrijk is. Het is niet alleen financieel aantrekkelijk voor jou als klant, maar vaak ook gunstiger voor het milieu. Steeds meer mensen worden bewust van hun energieverbruik en duurzaam verbouwen wordt steeds populairder. 

Speciaal hiervoor hebben wij in samenwerking met Vihamij deze online kennisbank opgezet. Duurzaam renoveren wordt hierbij ondergebracht in de onderstaande vijf aandachtsgebieden. Ieder onderdeel heeft zijn eigen pagina met uitleg, informatie en (indien mogelijk) een directe link naar de producten. 

* WTW staat voor "Warmte terugwinning"

In samenwerking met het

VEBC_lang

Vihamij Energie Bespaar Centrum - Wormerveer

In Wormerveer staat het eerste Vihamij Energie Bespaar Centrum. Naast hun online platform voor informatie en ondersteuning op het gebied van energiebesparing staat Vihamij ook altijd dicht bij hun klanten met een persoonlijke benadering.

De volgende stap hierin wordt gezet vanuit het moderne Energe Bespaar Centrum. Maak, ook als particulier, een afpsraak en maak live kennis met, en krijg advies over diverse oplossingen van alle 5 de aandachtsgebieden: opwekking, opslag, warmteterugwinning, isolatie en afgifte.

Innovatief, informatief en inspirerend!

Aandachtsgebieden 

Bij ieder van de genoemde aandachtsgebieden hebben wij een overzichtelijke informatiepagina gemaakt. Hier vind je up-to-date informatie en een directe link naar enkele van onze aanbevolen producten. 

Maak een keuze

OPWEKKING

Opwekking

Zonnepanelen

Wamtepompen¹

OPSLAG

Opslag

Thermische batterijenWTW

Wtw

Lucht

Water


ISOLATIE

Isolatie

Dak

Wand

Vloer

AFGIFTE

Afgifte2

Convectoren

Vloerverwarming

Zone indeling

(Smart) LED verlichting

¹ Warmtepompen niet verkrijgbaar via Installand

Vragen & advies

Heb je vragen over een onderwerp of een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel ons op 026 376 0218 of stuur een bericht via de onderstaande knop.

Copyright © 2024 Installand B.V.