Offerte aanvraagformulier

Hoe werkt het aanvragen van een offerte?

Je staat op het punt om een offerte aan te vragen. Hieronder volgt een korte uitleg over het aanvragen van een offerte en hoe wij te werk gaan.


Stap 1

Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in en klik op "Verstuur je aanvraag".

Om je aanvraag in behandeling te nemen hebben we wat informatie van je nodig. Omdat een offerte persoonlijk is kan dit alleen voor klanten met een account. Heb je nog geen account bij ons? Geen probleem, wij maken een account voor je aan met de gegevens uit het formulier. Je ontvangt vanzelf een e-mail om een wachtwoord te stellen. 


Stap 2

Wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Als de gevraagde producten in ons assortiment zitten ontvang je in de meeste gevallen op dezelfde dag* al een offerte. Hele grote offertes of aanvragen met artikelen buiten het assortiment kunnen langer duren. 

* Wanneer je de aanvraag op werkdagen voor 16:00 hebt ingestuurd. Na 16:00 en in het weekend ontvang je hem de eerstvolgende werkdag.


Stap 3

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de offerte. Onderaan de offerte zit onderstaande button die je direct naar onze webshop terugbrengt.

Log vervolgens in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord. Daarna kan je de offerte accepteren en afrekenen. 

Vragen?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Copyright © 2024 Installand B.V.