Spaar voor Installpunten en profiteer van extra korting!

Maak een account aan en profiteer van extra korting. 

Als Installand klant krijg je 1 Installpunt bij iedere uitgegeven euro*. Bij 100 punten krijg je € 1,00 korting op jouw volgende bestelling. 

Voer je verjaardag in en krijg 250 punten van ons cadeau! Hoe meer punten je spaart, hoe meer korting je krijgt!* Met uitzondering van de verzendkosten

Zo werkt het

Iedereen met een klantaccount bij Installand spaart automatisch punten bij iedere toekomstige bestelling. Hier hoef je niets extra’s voor te doen. Heb je nog geen account? Maak hieronder een account aan.*


* Een account aanmaken is gratis. Je gegevens worden beveiligd opgeslagen en worden nooit gedeeld met, of verkocht aan derden.

Eenvoudig punten sparen

punten_banner1

Veelgestelde vragen

Bij iedere bestelling ontvang je spaarpunten. Bestel je bijvoorbeeld voor €400,00, dan krijg je 400 Installpunten.

Op de categorie- en productpagina's kan je direct zien hoeveel punten je kunt verdienen door het product te kopen. 

Daarnaast krijg je van ons ook nog eens 250 punten cadeau op je verjaardag!*


*Let op, hiervoor moet je wel een geboortedatum invullen op je accountoverzicht. Heb je al een account klik dan op deze link om je geboortedatum in te vullen

voorbeeld1

In de checkout (onder de betaalmethodes) kun je aangeven hoeveel punten je wilt inzetten op de bestelling. Bekijk hieronder een voorbeeld van hoe dit eruit ziet. 

voorbeeld2

Je vindt de spaarpunten in je eigen account onder het kopje “mijn beloningspunten”. In een handig overzicht kun je de gespaarde punten terugvinden. Hieronder kan je zien hoe dit eruit ziet. 

Voorbeeld3

Bij iedere bestede euro krijg je 1 punt. Bij 100 punten krijg je €1,00 korting op je volgende bestelling.

Je spaarpunten zijn 1 jaar geldig. Je krijgt 1 maand voordat je punten dreigen te verlopen een mail van ons ter herinnering.

Je kunt de gespaarde punten inwisselen voor korting op je volgende bestelling. Het is niet mogelijk om het in te wisselen voor geld. De spaarpunten zijn alleen in de webshop te gebruiken.

Je kunt je afmelden voor de spaarpunten door hieronder je e-mailadres in te vullen. 

Copyright © 2024 Installand B.V.