Online retourformulier

Op deze pagina kan je het online retourformulier van Installand.nl vinden. Mocht er een probleem zijn met de levering* of de ontvangen producten dan kan je dit eenvoudig via dit formulier aan ons laten weten.


* Je bestelling wordt natuurlijk met grote zorg verpakt en verzonden. Helaas komt het weleens voor dat een product tijdens het transport beschadigd raakt.

Als dit het geval is met jouw levering dan verzoeken wij je om dit zo snel als mogelijk aan ons te melden, dat kan ook via dit formulier.

Wij stellen het op prijs als je in dat geval een foto upload, dat helpt ons met een snelle afhandeling. 

Toelichting

Het is bij ons mogelijk om binnen 30 dagen na ontvangst producten te retourneren mits deze ongebruikt en onbeschadigd zijn en deze (indien mogelijk) in de originele fabrieksverpakking zitten.

Terugsturen van je product(en)

Zorg er bij het terugsturen van de producten voor dat:

  • De producten compleet zijn.
  • De producten onbeschadigd en ongebruikt zijn
  • De producten in de originele, onbeschadigde verpakking zitten

Afhandeling

Zodra de retourzending in goede orde door ons is ontvangen en verwerkt, krijg je van ons het aankoopbedrag teruggestort op de gebruikte betaalmethode (tenzij anders aangegeven). Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen.

Heb je na 14 dagen nog geen terugbetaling ontvangen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2021 Installand B.V.