RA-Aveo standaard thermostaatknop met ingebouwde voeler 7-28 graden

€ 24,72 per Stuks
+ -

124
5715162436417
015G4090
5907020
Dit Deense kwaliteitsproduct garandeert een lange levensduur en uiterst stabiele ruimtetemperatuur. Danfoss radiatorthermostaten staan bekend om de unieke vloeistof-damp lading. Dit klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar dankzij deze techniek reageert de thermostaatknop razendsnel op temperatuursveranderingen in de ruimte. Hoe stabieler de ruimtetemperatuur hoe lager het energieverbruik. 

Danfoss heeft als fabrikant veel aandacht voor de milieuprestaties van de producten en diensten. Hierbij richt Danfoss zich op de complete levensloop van een product; van grondstofwinning tot afvalverwerking. Op deze manier kan de totale milieu-impact van een product of dienst worden beoordeeld. 

Dit regelement behoort tot de AVEO series van Danfoss. Deze productfamilie wordt veelvuldig door professionals gebruikt.

De Aveo standaard thermostaatknop past o.a. op Danfoss radiatorafsluiters type RA-DV en RA-N. Zonder gereedschap te monteren met clickbevestiging. De unieke gasvulling zorgt voor een snelle reactie op temperatuursveranderingen.
Kenmerken
Artikelnummer 5907020
Fabrikant Danfoss BV
Copyright © 2024 Installand B.V.