Zonnepanelen platdakset plug & play PV compleet 810 Wp

Levertijd: 1-2 weken
€ 1.027,29 per stuk
+ -

0
Vihamij
platdakset plug&play
1300086

Vanaf 1 januari 2023 geldt een BTW-tarief van 0% voor zonnepanelen en alle bijbehorende producten en diensten. Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Let op! Het 0-tarief geldt alleen voor particulieren en wanneer de panelen op of in de nabijheid van een woning worden geplaatst.

Ontdek de ultieme oplossing voor een volledig gebruiksklare PV-platdakinstallatie. Met slechts 2 personen en binnen 2 uur tijd kun je genieten van een supersnelle en super eenvoudige montage. Deze complete set wordt geleverd met een handige handleiding met een duidelijk stappenplan, zodat je moeiteloos aan de slag kunt. Door de handige Ubbink platdak mantageset frs zijn de panelen zowel in de oost-west als in een zuid opstelling te plaatsen.

De set bevat de volgende onderdelen:

*2 stuks 405 Wp zonnepanelen: Deze hoogwaardige zonnepanelen leveren efficiënt energie op en zorgen voor een duurzame elektriciteitsvoorziening.
*2 stuks Ubbink Solar platdak montage frs60 (incl. bevestigingsset): Dankzij deze bevestigingsset kun je de zonnepanelen stevig en veilig op je platte dak monteren.
*1 stuks APS DS3-L MICRO-OMVORMER 1F t.b.v. 2 panelen (incl. standalone kabel): Met deze micro-omvormer kun je de opgewekte energie van de zonnepanelen direct omzetten in bruikbare elektriciteit.
*1 stuks Kopos kabeldoos IP66 KSK80 zwart: Deze zwarte kabeldoos zorgt voor een veilige en georganiseerde aansluiting van de kabels.
*1 stuks Aansluitsnoer incl. stekker 3x1.5 mm zwart 5 m: Dit aansluitsnoer met stekker zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen de zonnepanelen en het elektriciteitsnet.
*1 blister Wago lasklem 3-draads 16 stuks: De Wago lasklemmen maken een eenvoudige en veilige verbinding tussen de bekabeling mogelijk.
Optioneel zijn de volgende accessoires verkrijgbaar:

*1300391 - Aansluitkabel 1x4mm incl. mc4 connectoren 1 meter lang: Met deze aansluitkabel en mc4 connectoren kun je de panelen gemakkelijk met elkaar verbinden.
*1318617 - Ballasttegel grijs 30 x 30 x 4.5 cm 9kg p/st (+/- 5 stuks per paneel benodigd): Deze grijze ballasttegels zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid van de installatie. Ongeveer 5 stuks per paneel zijn nodig voor optimale bevestiging.

Kies voor deze complete stekkerklare PV-platdakopstelling en ervaar het gemak van snelle en probleemloze montage. Start vandaag nog met het opwekken van groene energie en draag bij aan een duurzame toekomst.
Kenmerken
Artikelnummer 1300086
Merk Vihamij
Fabrikant Vihamij
Artikel PV platdekset
Copyright © 2023 Installand B.V.