• Gratis bezorging vanaf €150,00 (*) Uitgezonderd sommige artikelen met een verpakkingslengte groter dan 150 cm
  • Vóór 15.00 besteld volgende dag geleverd
  • A-merken voor gegarandeerd lage prijzen
  • 40 afhaalpunten én bezorgservice in alle EU-landen
  • 30 dagen zichttermijn

PV-systemen

 

Materiaallijst montageframe
Als u uw PV-systeem al heeft bepaald maar nog niet weet welke montagematerialen u nodig heeft dan kunt u dit via Installand laten uitrekenen. U ontvangt dan een lijst van alle benodigde montagematerialen die u dan bij ons kunt bestellen.

AANVRAGEN MATERIAALLIJST

 


Legplan en materiaallijst  PV-systeem
Als u weet hoeveel zonnepanelen u ongeveer wilt gaan plaatsen maar verder nog geen systeemconfiguratie heeft bepaald dan kunt u via ons laten doen. Er wordt een legplan opgesteld en bepaald welke omvormer u nodig heeft en tevens of poweroptimizers in uw situatie nodig zijn. U ontvangt een legplan en een materiaallijst van het complete PV-systeem.

AANVRAGEN LEGPLAN+MATERIAALLIJST

 

 


Systeemconfiguratie met  financiële analyse en materiaallijst
Als u inzicht wilt met betrekking tot het optimale PV-systeem voor uw situatie en de kosten en baten, dan kunnen wij dit voor u laten onderzoeken. Op basis van een dakanalyse en financiële analyse wordt de optimale configuratie bepaald. U ontvangt de systeemconfiguratie, financiële gegevens,  legplan en een materiaallijst.

AANVRAGEN PV-ADVIES+MATERIAALLIJST

 

 

Installeren zonnepanelen

Zoekt u een installateur om uw PV-systeem te laten monteren dan kunnen wij ook daarin voorzien. Installand werkt samen met diverse PV-installateurs, waardoor wij u in nagenoeg het hele land van dienst kunnen zijn.

AANVRAGEN INSTALLATEUR