Dynamic Way klokthermostaat wifi wit

€ 136,13 per Stuks
+ -

9
8720297330247
17730253
5755434
The Dynamic Way klokthermostaat is special ontwikkeld voor het gebruik in combinatie met elektrische vloerverwarming. Vaak wordt elektrische vloerverwarming gezien als een ouderwets niet duurzaam alternatief op reguliere vloerverwarming, maar niets is echter minder waar.
Met de speciale The Dynamic Way klokthermostaat voor vloerverwarming zorg je er namelijk voor dat ook elektrische vloerverwarming duurzaam aangestuurd kan worden.De verschillende ingebouwde programma’s zorgen er voor dat de vloerverwarming op verschillende periodes per dag in- en uitgeschakeld kan worden. Dit zorgt er voor dat je enkel energie verbruikt wanneer jij dat nodig hebt. Naast de ruime inzetbaarheid is deze vloerverwarmingsthermostaat ook te bedienen met de speciale app via WIFI. Verbind je thermostaat met hetzelfde wifi netwerk als je telefoon en pas zo jouw elektrische vloerverwarming gemakkelijk en snel aan naar jouw wensen.
Elektrische vloerverwarming is duurzaam in gebruik en eenvoudig te installeren. Zo is het bijvoorbeeld ideaal voor situatie waarbij je niet een geheel buizenstel wilt aanleggen om enkel je badkamer te verwarmen. Ook heeft elektrische vloerverwarming het grote voordeel dat de matten weinig wegen en de inbouwhoogte beperkt is. Dit maakt elektrische vloerverwarming geschikt voor bijna ieder huis, van nieuwbouw tot monumentale panden."
Kenmerken
Artikelnummer 5755434
Merk The Dynamic Way
Fabrikant SALO UA
Hoogte 82 MM
Breedte 82 MM
Kleur Wit
Artikel Wifi klokthermostaat / Wifi th
Copyright © 2024 Installand B.V.