Ubbink Purilan dakraam 425 x 525 mm Sneldek 4 pans dubbel glas

€ 263,78 per stuk
+ -

19
Ubbink
8711465003513
0331810
4976163
Ontdek de vertrouwde Purilan - het meest geliefde dakraam met een bewezen staat van dienst!

Met meer dan een miljoen daken in heel Europa is de Purilan een betrouwbaar dakraam dat al vele jaren wordt gewaardeerd door de bouwsector in Nederland. Dit populaire dakraam heeft zich bewezen als een praktische en functionele keuze. Of je nu een renovatieproject hebt of een nieuw dak wilt plaatsen, de Purilan biedt een breed scala aan pangebonden uitvoeringen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Een van de grote voordelen van de Purilan is het gemak van de installatie. Met de diverse pangebonden uitvoeringen zijn er geen aparte gootstukken of losse onderdelen nodig, waardoor er niets verloren kan gaan. Dit vereenvoudigt niet alleen de montage, maar bespaart ook kostbare tijd. Daarnaast is de Purilan lichtgewicht en eenvoudig te hanteren, wat de installatie nog gemakkelijker maakt. De dakraam wordt geleverd met voorgevormde of universele indekstukken die perfect passen bij je dakconfiguratie.

De Purilan onderscheidt zich door zijn doordachte vormgeving. Met zijn perfect aansluitende zwarte aluminium glaslijsten, onderdorpel en strakke aansluiting op de pannen zorgt dit dakraam voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat. Het is niet alleen functioneel, maar ook een visuele aanwinst voor je dak.

Enkele kenmerken van de Purilan op een rijtje:

* De dagmaat van het dakraam bedraagt 425 x 525 mm, waardoor er voldoende natuurlijk licht je ruimte binnenkomt.

* Het dakraam is voorzien van PU/isolatieglas, dat zorgt voor een goede isolatie en energie-efficiëntie.

Kortom, de Purilan is de betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig dakraam. Met zijn bewezen staat van dienst, praktische waarde en doordachte vormgeving biedt de Purilan de ideale oplossing voor renovatieprojecten. Vertrouw op de Purilan voor een strakke en functionele afwerking van je dak.
Kenmerken
Artikelnummer 4976163
Gewicht 8.110000
Merk Ubbink
Fabrikant Ubbink
Lengte 775 MM
Hoogte 250 MM
Breedte 630 MM
Kleur Zwart
Type SND 31 ISO
Artikel Dakraam
Series Purilan
Copyright © 2023 Installand B.V.