Ubbink dakraam 380 x 340 mm OVH 6-pans BIJ2 zwart

€ 183,77 per stuk
+ -

3
Ubbink
8711465000154
0110055
4975769
Ontdek het veelzijdige PE-dakraam voor optimaal daglicht en ventilatie!

Het PE-dakraam is een uitstekende keuze voor dakhellingen tussen 25° en 75°. Met zijn veelzijdige ontwerp past dit dakraam perfect bij verschillende dakconfiguraties. Of je nu een schuin dak hebt of een flauwere dakhelling, het PE-dakraam biedt de ideale oplossing.

Dit dakraam is voorzien van een stevige multiplex binnenbak, die standaard wordt meegeleverd. Deze binnenbak zorgt voor een solide en duurzame constructie, waardoor het dakraam jarenlang meegaat. Daarnaast is het PE-dakraam uitgerust met een handige combi-uitzetter. Deze uitzetter biedt maar liefst drie praktische instelmogelijkheden: geheel open, vergrendeld en ventilerend. Hierdoor kun je de luchtstroom en ventilatie in je ruimte eenvoudig regelen.

Een van de grote voordelen van het PE-dakraam is de moeiteloze toegang tot het dak. Met slechts een paar eenvoudige handelingen kun je het dakraam volledig openen, waardoor je gemakkelijk het dak kunt betreden voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. De dagmaat van het dakraam bedraagt 380 x 340 mm, wat zorgt voor voldoende daglicht in je ruimte.

Kortom, met het PE-dakraam haal je niet alleen meer daglicht en frisse lucht in huis, maar profiteer je ook van een duurzame constructie en gebruiksgemak. Optimaliseer je dak met dit kwalitatieve dakraam en geniet van een comfortabele en goed geventileerde ruimte
Kenmerken
Artikelnummer 4975769
Merk Ubbink
Fabrikant Ubbink
Kleur Zwart
Artikel Dakraam
Copyright © 2023 Installand B.V.